Om Oss

Morphsuits är ett kostym fenomen som erövrar världen.

Morphsuits är en allt-i-ett spandex kostym som täcker hela kroppen från topp till tå! Vi har särskilt utformat dem så att du kan andas, se och dricka igenom dem (endast vatten förstås!)...men ingen kan se dig.

De kommer i 30 modeller och med så levande färger och mönster att gensvaret du får från andra människor är otroligt. Vi tycker det är lite som att vara en kändis.

Morphsuits gör succé överallt. Allt ifrån festivaler, fotbollsmatcher och välgörenhetsinsamlingar till Halloween, glada födelsedagar, examen, marknader, Jippon, eller bara när du ska hämta lite mjölk och bröd från din lokala mataffär.

Denna webbplats tillsammans med vår Facebook-sida handlar om att ha en sensationell upplevelse i sin Morphsuit. Bara kolla in våra 10.000 Facebook-foton och se några av de otroliga saker folk gör i sina Morphsuits ... himmel dyk, bungee jump, morph pyramider, skidåkning och någon flyger till och med i MicroLite plan.

Vi hoppas att detta hjälper dig att förstå lite mer om oss. Men du kommer inte riktigt att förstå det, förrän du själv har provat. Så köp dig en Morphsuit redan idag, ha roligt och dela gärna  några bilder med oss, på det roliga du haft med din Morph på!

www.morphsuits.se drivs av det danska företaget funny business International Aps, med vilken alla transaktioner via webbplatsen ingås med:

Funny Business International Aps
Meterbuen 15
2740 Skovlunde
Danmark 

CVR: 32318045

Telefon: 0045 7020 3740
mail: support@morphsuits.dk 

Domännamn, varumärke och alla bestämbar till Morphsuits© tillhör: AFG Media Limited, Dunslaw, 8a Hall Crescent, Gullane, East Lothian, EH31 2HA, Scotland