Leverans och returer

Leverans
Morphsuits är bäst (tycker vi i alla fall) så vi använder de bästa företagen till att leverera din morphsuit till dig. Leveranstiderna varierar något beroende på var du bor i Sverige och tiden på året.

 

Morphsuits.se skickar alla order med Schenker och priset är ALLTID 69,- SEK oavsett hur mycket du beställer.

Orderhantering
Om du beställer före 13:00 vill din beställning skickas samma dag. Om du beställer efter 13:00 vill din beställning skickas följande arbetsdag. 

Vi sänder till Sverige från Danmark och observera därför, att vi inte levererar i helgerna.

 

Leveranstid 
Leveranstiderna varierar något beroende på var du bor i Sverige men är mellan 2 till 4 dagar.

 

Södra Sverige 2 dagar
Centrala Sverige 3 dagar
Norra delen av Sverige 4 dagar

Leveransförsening
Om din Morphsuit kommer för sent för ditt evenemang kan du lämna tillbaka den enligt instruktionerna nedan. 

Om Morphsuits eller våra kurirer begår fel kommer vi att återbetala kostnaden för Morphsuit + frakt kostnad. Det finns några omständigheter där varken Morphsuits eller kurirer agerar fel på vår räkning, till exempel om du har gett en felaktig adress, eller om du var frånvarande under förlossningen (förstår ikke udtrykket på svenska). I ett sådant fall vill kostnaden för sjöfarten komma till att belasta ditt köp. Detta belopp kommer att dras från alla återbetalningar.  

Återvänder fraktkostnad
Observera att vi inte återbetalar kostnaden för frakt på returnerade artiklar, såvida inte artikeln är skadad, har fel eller att ett administrativt fel uppstod för vår räkning.  

Observera att porto kostnader för returer betalas av kunden. Detta begränsar inte dina lagstadgade rättigheter att återlämna felaktig varor.  

Kontakta oss
Om du har några frågor eller funderingar kring en potentiell återbetalning, så vänligen kontakta oss.

 

Returer
Morphsuits är kvalitet. Vi har tillbringat en lång tid på design och utveckling av Morphsuits så att kvaliteten på dräkten uppfyller alla dina höga förväntningar. Som ett resultat, hoppas vi att du inte behöver läsa restan denna sida.

Kan jag returnera min Morphsuit?
I det mycket osannolika fallet att du inte är 100% nöjd med din Morphsuit, så send tillbaka den oanvänd (vi inser att du kanske måste bära den en enkel gång för att prova), otvättad och i dess originalförpackning, inom 14 dagar för full återbetalning eller för att få ersatt den med en annan kostym.

Om du vill returnera din oanvända kostym av någon anledning, returnerar du den till följande adress och med följande uppgifter. på en lapp: 

Namn:
Beställningsnummer:
Orsaken till returnering: Fel/ För sen leverans/ passar inte osv.
Nödvändig åtgärd: Byte (annan storlek krävs) eller återbetalning

RETUR

Morphsuits.se
Meterbuen 15
2740 Skovlunde
Danmark 

Alla returer kvitteras via e-post och återbetalningar kommer att krediteras till den ursprungliga betalningsmetoden. Av uppenbara skäl så återbetalar vi inte objekt som är

slitna, tvättade, nedsmutsade eller objekt som inte återkommer i sin originalförpackning.